Min baggrund

Jeg er mor og menneske, begge dele gennem mange år. 🥰

Livet sammen med mine børn, har formet mig til den jeg er i dag - og bliver ved med at gøre det. For selvom børnene efterhånden har udviklet sig til stærke, livsduelige individer med hver deres livsvej, vil jeg altid være deres mor, som det første.

Min egen livsbane er kommet til at handle om børn og deres trivsel. Mine egne - og andre børn, jeg har mødt. I dag bruger jeg mine mange erfaringer, og den viden jeg har erhvervet mig undervejs, til at hjælpe andre til at leve et meningsfyldt liv med tid til det allervigtigste. 

 

Et af mine børn tog mig i hånden og viste mig vejen til unschooling. Det var en beslutning, som vi var længe om at tage, men efter at vi begyndte denne rejse, har vi ikke set os tilbage. Beslutningen om unschooling fører til det næste: deschooling - en proces, som jeg plejer at sammenligne med at pille et løg, lag for lag indtil man finder den inderste kerne. Når man først har taget hul på sin deschooling, finder man hele tiden nye spørgsmål, man søger svar på. Nye indsigter lander. Det er den bedste beslutning vi nogensinde har taget - og den vildeste rejse!

Jeg har længe skrevet om disse ting på Instagram. Her på siden vil du med tiden kunne læse nogle lidt længere indlæg - om unschooling, deschooling, og livet, der leves!

Hammershus%20med%20b%C3%B8rnene_edited_j