1:1 Sessioner

Unschooling og / eller deschooling

Unschooling er ikke "bare", at tage sine børn ud af skolen. Eller lade være med at sende dem der hen i første omgang. Unschooling er at "give slip", på den måde, vi har lært at læring ser ud. Med unschooling følger også deschooling, og her bliver det først virkelig interessant, for her taler vi ind i at de voksnes verdensbillede godt kan risikere, at blive vendt helt på hovedet. Sandsynligvis er det allerede begyndt at tilte en smule, hvis du er nået her ind. ;-)

Jeg tilbyder sparring til dig, som vil arbejde med din egen deschooling-proces, eller dig, som har brug for at vende tanker om unschooling ifht dine børn. Jeg lover dig, at det er spændende!

Er du ny unschooler og synes det er svært, at komme igang? Eller har du brug for sparring i forhold til jeres praksis? Måske ved du ikke, hvordan du møder tilsynet på en konstruktiv måde, eller du har svært ved at stå stærkt i din beslutning overfor venner og familie?

Jeg tager dig i hånden, lytter til dig og kommer med konkrete bud på, hvordan du kommer videre.

Sådan fungerer det:

Du udfylder kontaktformularen nederst i menuen. Her fortæller du kort om jeres situation og hvad du ønsker hjælp til. Derefter vender jeg tilbage til dig og vi aftaler et tidspunkt for din session.

Vi tales ved enten via telefon (med eller uden video), eller ved skriftlig chat. Som udgangspunkt sætter jeg en time af til hver session, og bagefter vil du modtage en opfølgende mail, såfremt jeg finder egnede ressourcer til dig, at gå videre med.

Pris: 475 kr

Kontakt mig HER.

IMG_3316_JPG.webp